Greetje Capelle

EMDR, COGNITIEVE GEDRAGSTHERAPIE, GZ PSYCHOLOOG, SCHEMATHERAPIE

Wie is Greetje?

Greetje is werkzaam als GZ-psycholoog en heeft in het verleden gewerkt met zowel kinderen, jongeren als volwassenen ervaring op gedaan in ontwikkelingsproblematiek, verschillende stoornissen als angststoornissen, depressieve stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Haar expertise ligt erin om vanuit een helicopterview de persoonlijke dynamiek te ontrafelen. De laatste jaren is daar ook ervaring bijgekomen met burnout-gerelateerde klachten met verwijzingen door onder andere werkgevers en bedrijfsartsen en de samenwerking daarin met elkaar. Zorgen voor heldere en duidelijke lijnen, daar ligt haar kracht.

Met veel plezier doet ze haar werk; ze is gemotiveerd en enthousiast om samen met jou doelgericht aan de slag te gaan en ze wil zo goed mogelijk aansluiten bij de hulpvraag. Vooral ook leren streven naar iets wat jij in jouw leven graag wil creëren, dus naast mogelijke verwerking van het verleden juist ook de blik in het hier en nu en vooruit. Greetje heeft een sterk inlevingsvermogen, een open houding en is positief ingesteld. Een sterke kant is luisteren, ook naar wat er niet wordt gezegd. Greetje is direct en kan op empathische wijze confronteren. Ze wil een goede werkrelatie opbouwen; naast er voor iemand zijn kan dat ook betekenen dat ze juist die werkrelatie gebruikt als een spiegel, of een setting voor het oefenen van nieuw gedrag bijvoorbeeld.

In het dagelijks leven geniet Greetje van haar gezin, ze is graag met familie en enkele goede vriendinnen. Ze houdt van de natuur, veel bewegen en er op uit. Dat houdt vooral in wandelen, hardlopen, zwemmen, fietsen en yoga. De camera heeft ze graag in de aanslag, vooral voor het vastleggen van de emoties van haar kinderen, in persoonlijke momenten die raken.

Ik heb regelmatig plaats voor nieuwe cliënten, je kunt ons secretariaat bellen (058-2137665) of mailen (info@maarsinghenvansteijn.nl) voor meer informatie.

Expertise

• GZ-psycholoog
• EMDR /Traumabehandeling
• Behandelingen op basis van cognitieve gedragstherapeutische principes
• Hechtings -en persoonlijkheidsproblematiek en schematherapie

Voor het kwaliteitsstatuut van Maarsingh en van Steijn Leeuwarden klik hier. Een persoonlijk statuut van Greetje is op te vragen via ons secretariaat.

Haar BIG-nummer is 69917835825