Greetje Capelle

EMDR, COGNITIEVE GEDRAGSTHERAPIE, GZ PSYCHOLOOG, SCHEMATHERAPIE

Wie is Greetje?

Mensen kunnen hun fysieke en mentale vitaliteit om vele redenen kwijtraken, (denk aan NAH, chronische pijn, Long-Covid), ze voelen zich bijvoorbeeld meer angstig of somber, zijn enorm vermoeid, hebben moeite met de prikkelverwerking en de concentratie, met het onthouden van dingen of ervaren onbegrepen pijnklachten waar maar geen oorzaak voor gevonden lijkt te worden.

Deze klachten op brein niveau aanvliegen vind ik bere interessant:  met een motiverende, directe en gelijkertijd respectvolle benadering, in samenwerking en verbinding met jou ‘fysiek weer actief worden, mentaal een boost geven’ opdat er allemaal nieuwe weggetjes worden aangemaakt in jouw brein en er onder andere een balans gevonden wordt in je sympathisch en parasympathisch zenuwstelsel. Dit doen we middels intensieve trainingen met het uitgangspunt dat het brein plastisch is.

Kortom: neuro plasticiteit en verjonging tot op celniveau ten behoeve van jouw fysieke en mentale gezondheid. Use it or loose it, dus stroop de mouwen maar op! O ja…doe je hartslagmeter om, we rekken graag jouw hartslagvariabiliteit op!

Voor de chronische pijn doe ik dit binnen ons neuroplasticiteitsteam van Maarsingh en van Steijn en kan je contact opnemen met secretariaatneuroplasticiteit@maarsinghenvansteijn.nl.

De intensieve neuroplasticiteitstrainingen bij NAH en Long Covid geven we bij Neurorc (www.neurorc.nl), waarvoor je contact kan opnemen met info@neurorc.nl.

Ik heb regelmatig plaats voor nieuwe cliënten, je kunt ons secretariaat bellen (058-2137665) of mailen (info@maarsinghenvansteijn.nl) voor meer informatie.

Expertise

• GZ-psycholoog
• EMDR /Traumabehandeling
• Behandelingen op basis van cognitieve gedragstherapeutische principes
• Hechtings -en persoonlijkheidsproblematiek en schematherapie

Voor het kwaliteitsstatuut van Maarsingh en van Steijn Leeuwarden klik hier. Een persoonlijk statuut van Greetje is op te vragen via ons secretariaat.

Haar BIG-nummer is 69917835825