Over ons

Maarsingh & van Steijn, M&S, is dat een kledingmerk of zoiets?

Wie of wat is Maarsingh & van Steijn?

Bernard Maarsingh & Irma van Steijn startten in 2002 een vrijgevestigde psychologiepraktijk, in eerste instantie voor arbeidsgerelateerde problematiek. Idee was: werken is gezond en maakt een mens betekenisvol, mits je dat vaardig doet. En die vaardigheid geldt voor alle lagen in een organisatie. Dat idee is nog steeds een belangrijk onderdeel van onze missie.

In de jaren na 2002 werd de praktijk gestaag groter en groeide ook de instroom van regulier psychologische vragen, vaak vanuit de huisarts en niet arbeidsgerelateerd. Op dit moment zitten we in Leeuwarden rond de 60 medewerkers. Een deel van onze mensen is vooral actief in onze GGZ-instelling en een deel in onze arbeidsgerelateerde afdeling, MenSWerkt. Ook wordt er veel samengewerkt, de onderlinge kruisbestuiving is groot en het werkplezier hoog.

Maarsingh & van Steijn ontwikkelde zich in de afgelopen kwart eeuw dus van ’tweetal mensen’ naar een ‘merk’. Een merk dat staat voor positieve emoties, gezonde leefstijl, aanpakken van problemen en ook een beetje lummelen en plezier. En natuurlijk steeds vanuit wetenschappelijke kennis.