Trainingen

Maatwerk is onze specialiteit

We geven veel trainingen, in de agenda kunt u steeds zien welke training wanneer precies gepland staat. Maar maatwerk is onze specialiteit. Trainingen die zijn ontwikkeld samen met de medewerkers zijn onvergelijkbaar veel efficienter dan als ze bedacht zijn voor de medewerkers, dus wij zoeken bij voorkeur de mensen op, die de training zullen krijgen. 

Besteed niet alleen aandacht aan de training, maar ook aan het inslijpen!

Wij zorgen ervoor dat de training beklijft. Al te vaak is een training immers een leuke eenmalige vuurpijl. Leuk en wellicht zelfs opwindend, maar de volgende dag alweer vergeten. Doodzonde vinden wij dat en weggegooid geld. Nieuw gedrag heeft tijd nodig om effectief te worden. Dit is niet alleen zo als je wilt leren skieën, maar net zo hard bij alle andere vaardigheden. 

Amuses

Wilt u even gratis proeven en ruiken aan onze kennis en kunde, dan kan dat door middel van onze amuses. U kunt zelf een groepje samenstellen van max. 20 mensen om te kunnen inschatten of een training/ cursus bij ons wat voor u is. U krijgt dan 2 amuses aangeboden van elk een half uur en natuurlijk moet uzelf even bepalen welke u wilt. Bel gerust voor een afspraak. 

Tip: doe het in de lunchpauze en neem een broodje mee.

Bekijk onderstaand ons aanbod


Excellent Communiceren

Een training gericht op leren onderhandelen onder het motto ”zacht voor de mens en hard voor de zaak”.


Handiger met Stress

Een cursus gericht op het ontwikkelen van een andere mindset ten opzichte van stress waardoor je handiger wordt in de omgang met stress en leert om stress in je voordeel te gebruiken.


Groepsbehandeling Intimiteit zonder angst

Het doorbreken van negatieve patronen in seksualiteit


Mindfulness

Mindfulness is een methode die je leert om je stress, je onrust, je gedachten en je emoties onder ogen te komen zonder eraan mee te doen.


Summerschool provocatief coachen

Een frisse ‘Summerschool’ waarin de deelnemers in een kleine groep in vijf dagen getraind worden in het provocatief coachen.


2-daagse Provocatieve Relatietherapie

Provocatieve Relatietherapie. PReT ‘Horken en Heksen, de provocatieve kijk op de seksen’.
Werkt u met stellen, of heeft u dat altijd al willen doen, dan is de tweedaagse provocatieve relatietherapie (PReT) onontbeerlijk


Van Perfectionist naar Optimalist

Een training gericht op mensen die structureel onrealistische eisen aan zichzelf en wellicht aan de omgeving stellen en de eigenwaarde hiervan laten afhangen. Ze voelen zich hierdoor falen en/of overbelast.


Gezond Zelfvertrouwen

Doorbreek de spiraal van negatieve gedachten en gevoelens over jezelf


Grip op Gewoontes

Deze training bevordert het ontwikkelen van vaardigheden voor het veranderen van gewoonten als basis voor duurzame gedragsverandering.


Relatieverschillen… om te gillen!

Een cursus voor stellen met als thema ‘Relatieverschillen…om te gillen!’


Leven met ruis op de lijn!

Een training gericht op verbinden ondanks de lastige relatie met je ouders of kind(eren).


Sociaal Experimenteren

Een training gericht op leren aangaan van sociale situaties die angst en spanning oproepen.


De Genderidentiteitsgroep

Jouw genderzoektocht, samen!


Intuïtief eten

Eet jij regelmatig om jezelf te troosten of vanuit verveling? Pieker je dagelijks over je gewicht en je maat? Ligt je focus op hoe je eruit ziet als je in zwemkleding loopt in plaats van op plezier?
In deze training, gebaseerd op de anti-dieet methode van Evelyn Tribole en Elyse Resch, richten we ons op het sluiten van vriendschap met eten en lichaam.


Leuker leven met AD(H)D

Het doel van de training is het vergroten van zelfmanagement. Zelfmanagement gaat erover hoe jij het beste jezelf en je leven kunt organiseren binnen jouw mogelijkheden en onmogelijkheden. Door op een andere manier met de sterke en zwakke kenmerken van AD(H)D om te leren gaan, krijg je meer controle over jezelf en je leven.


Vitaal leiderschap

Deze training is gericht op het ontwikkelen van je eigen vitaliteit, die van jou als leidinggevende en het creëren van een vitaal florerend team!


Vergroot je veerkracht – Handig met Lastig

Worstel je wel eens met de manier waarop jij omgaat met problemen thuis of op je werk? En zou je handiger willen worden in het omgaan met lastige gevoelens, gedachten of omstandigheden? Dan is deze training is voor jou!


Liefhebben, hoe dan?

Door negatieve ervaringen, faalangst en vermijding kom je (misschien wel samen met je partner) in een negatieve cirkel terecht waar je moeilijk alleen weer uitkomt. Goed nieuws; deze circkel kan doorbroken worden!