Wie zijn wij?

Wat ons als team kenmerkt is een grote bevlogenheid en interesse in de mens, en dan specifiek gericht op hoe mensen gezond en gelukkig kunnen zijn. Gelukkige mensen kenmerken zich door fitheid, verbondenheid en productiviteit. Gelukkige mensen zijn niet perfect, ze omarmen juist imperfecties, ze sturen op hun kwaliteiten en maken gebruik van de diversiteit tussen mensen. Dat is iets dat we in het eigen team ook terug zien: we verschillen van elkaar, ieder schijnt een ander licht op de werkelijkheid en we leren van fouten.

Maarsingh & van Steijn is gestart in oktober 2002 met de naamgevers als enige werknemers. Langzamerhand zijn er steeds meer nieuwe talenten aangetrokken. Inmiddels werken er ruim 60 professionals.

In 2007 zijn wij verhuisd naar het eeuwenoude ‘Grytmanshûs’ aan de Grote Kerkstraat/Bollemanssteeg. In 2017 is daar het pand aan de Grote Kerkstraat 31 bij gekomen en in 2021 Grote Kerkstraat 18. Vanaf 2022 huist onze vitaliteitsfabriek aan het Zaailand 100.

Ons team bestaat uit arbeids- en organisatiepsychologen, GZ-psychologen en een aantal coaches. We zien onze verschillen als onze grote kracht. Kijk bij onze mensen bij wie je voor welke vraag het beste kunt zijn. Of leg je vraag voor aan ons secretariaat.

Alle geregistreerde professionals van Maarsingh & van Steijn hebben een goedgekeurd kwaliteitsstatuut.