De Vitaliteitsfabriek

Voluit vitaal!

Slimme gewoontes en handig met jezelf omgaan zorgt voor meer energie en plezier! Dankzij De Vitaliteitsfabriek leer je die vaardigheden aan op maat.


De Vitaliteitsfabriek is een plek waar je vaardigheden leert die je helpen: veerkracht-vaardigheden. Je zou het een brein-fitnesscentrum kunnen noemen, want net zoals je je fysieke conditie en je spieren kunt trainen, kun je ook je hersenen trainen.

Slimme gewoontes

Gek genoeg zit onze maatschappij vol valkuilen en die helpen je soms juist niet om veerkrachtiger te worden. De supermarkt staat vol ongezonde producten, in plaats van te wandelen, hang je ‘s avonds op de bank en raak je uitgeblust, tijdens de werkdag sta je de hele dag aan terwijl je stress-ritmes zou moeten maken. Slimme gewoontes, eigenlijk handig met jezelf omgaan, zorgt voor veel meer energie en plezier! En dankzij De Vitaliteitsfabriek leer je die vaardigheden aan, op maat.

A B C, doe je mee?

Weet je dat je van stress juist helemaal geen last hoeft te hebben en dat je het juist heel goed in kunt zetten? Onze programma-onderdelen gaan jou helpen om positief gebruik te maken van je stress en zullen jouw stressritmes in een heel ander daglicht zetten. Bij De Vitaliteitsfabriek gebruiken we hiervoor ons ABC-principe: het doorlopen van de fases Acitvatie, Breintraining en Consolidatie.

Alle onderdelen van De Vitaliteitsfabriek zijn zorgvuldig uitgezocht en we kunnen je altijd precies uitleggen wat de waarde is van een bepaalde oefening. Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer lezen over hoe we dit aanpakken? Kijk dan vooral even op de website van De Vitaliteitsfabriek.


Harvard zegt: “Misschien hebben we wel veel te lang verkeerd tegen gezondheid aangekeken.”

Maar hoe moeten we er dan wél tegenaan kijken? En hoe kan De Vitaliteitsfabriek daarbij helpen? Bernard Maarsingh legt het je uit!