Wat doen wij?

Binnen Maarsingh & van Steijn zijn de lijnen kort, we werken oplossingsgericht, houden niet van bureaucratie en vinden diversiteit een groot voordeel.

We bieden training, coaching en behandeling en hebben expertise op het gebied van; arbeid en gezondheid, handig omgaan met stress, assessments, management, provocatieve coaching, seksuologie, onverklaarde lichamelijke klachten, angstklachten, neuropsychologie, neuroplasticiteit en complexe diagnostiek.

Kijk voor arbeidsgerelateerde coaching en training bij Menu, onder het kopje MenSWerkt.

Behandeling en coaching

We behandelen vanuit de gedachte dat ieder mens kan floreren. Daarvoor is het van belang te weten wie iemand echt is.

Als we een vraag krijgen die niet bij ons past, zoeken we samen met u naar een betere plek.

Virtual Reality

Wij zijn erg enthousiast over de kansen die 360° video en Virtual Reality de psychologie biedt om echt betekenisvolle interventies te ontwikkelen. Voor degenen die benieuwd zijn naar wat dat nou precies is, 360° video en VR, klik dan hier.

E-health

Een succesvolle behandeling is niet alleen een goed gesprek bij ons op locatie, of digitaal. Het gaat er ook om dat u na het gesprek ook gaat leren/ trainen. Daarom bieden wij ook altijd E-health aan.

Lezingen, blogs en sociale media

Wilt u horen wat we te vertellen hebben of lezen wat we schrijven? Wij verzorgen lezingen over verschillende onderwerpen. U kunt ook onze blogjes lezen of ons volgen op Facebook en Twitter.

Als u wilt kunt u ook één van de prachtige vergaderruimtes huren van ons pand in Leeuwarden.