Sabrina ten Brink

SLAAPCOACH, KANA VR COACH

Wie is Sabrina?

Sabrina is altijd al geïntrigeerd geweest door het menselijk brein. Wat speelt er in iemands gedachten en waarom maken mensen bepaalde keuzes? Die interesse was voor Sabrina de reden om een carrièreswitch te maken en zich te verdiepen in de psychologie van de mens.

De invloed van gedachten en het kiezen van de juiste mindset is van groot belang op iemands levensgeluk. Sabrina staat positief in het leven, en helpt je graag een positieve mindset te ontwikkelen ten opzichte van stress. Dit doet ze door je te laten spelen met je eigen stress, in de innovatieve en award-winnende Virtual Reality Game Kana VR! In een virtuele wereld leer jij hoe je weer de baas kan worden over je eigen stress systeem. Door middel van Biofeedback leer je hoe je jezelf het beste kan ontspannen, maar ook hoe je stress op een positieve manier kan inzetten. Meer over Kana VR lees je op de site van KANA.

Naast Kana VR coach is Sabrina ook Slaapcoach.
Steeds meer mensen hebben slaapproblemen. Het staat zelfs in de top 3 van hedendaagse klachten. Slaap is erg belangrijk voor zowel lichamelijk als geestelijk herstel. Een chronisch slaaptekort kan leiden tot ernstige klachten en ziektes. Sabrina wil je helpen om weer een goede slaper te worden. Door een combinatie van Cognitieve Gedragstherapie en de principes van Acceptance and Commitment Therapy kan zij je helpen het slaapprobleem uit de weg te ruimen. De behandelingen hebben doorgaans een praktisch karakter. Zo helpt ze bijvoorbeeld door het aanleren van specifieke ontspanningsoefeningen.

Zelf ontspant Sabrina vooral door muziek; muziek luisteren, maar ook muziek schrijven en lekker zingen. Haar vriend en 2 kinderen zijn haar gezang inmiddels wel gewend. Naast haar liefde voor haar gezin en de muziek, heeft Sabrina nog vele andere ontspannende hobby’s.

Eén van haar favoriete quotes is: Je hebt geen invloed op wat je overkomt in het leven, maar je hebt wél invloed op hoe je er mee omgaat!

Expertise

  • KANA VR therapie
  • Slaapcoaching
  • Cognitieve Gedragstherapie
  • Acceptance and Commitment Therapy