Irma van Steijn

ARBEIDS EN ORGANISATIEPSYCHOLOOG, ASSESSMENTS, COACH, EIGENAAR, GENDERDYSFORIE, GZ PSYCHOLOOG, PSYCHOLOOG, SEKSUOLOGIE, SEKSUOLOOG NVVS, TRAINER

Wie is Irma?

Irma is samen met haar man Bernard Maarsingh eigenaar van Maarsingh & van Steijn. Zij heeft drie gecertificeerde specialisaties: GZ-psycholoog, A&O- psycholoog en seksuoloog NVVS. Van de arbeidsgerelateerde afdeling (MenSWerkt) is ze tevens algemeen directeur. Verder schrijft ze wekelijks een column in de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden.

Irma is een concreet mens, ze is niet zo geïnteresseerd in hoe iets nou precies gekomen is, het gaat haar er vooral om wat nou helpt om weer stappen vooruit te zetten. In haar visie kijken mensen te lang in de achteruitkijkspiegel en missen daardoor de mooie dingen op hun pad.

Ze doet niet aan lange termijn missies in het leven, maar vindt dat gastvrijheid, hartelijkheid en respect voor de ander van levensbelang zijn. Eigenlijk denkt ze ook niet in psychologische stoornissen, maar in een enorme diversiteit in mensen. In haar therapieën zul je merken dat het bijna altijd gaat om “doen”, dat kan ze nou eenmaal beter dan mijmeren. Doen wat je spannend vindt, doen wat je werkelijk wilt, hindernissen overwinnen en je zegeningen vieren.

Belangrijk: Na de zomer van 2023 starten we met de verbouw van een nieuwe locatie in het Reestdal, een prachtig landgoed voor trainingen en therapie, en ook een plek om te genieten, te bezinnen en jezelf uit te dagen. De voorbereidingen daarvan nemen veel tijd, daarom behandelt Irma niet meer in onze GGZ-afdeling en beperkt binnen MenSWerkt, onze arbeidsgerelateerde afdeling. Voor seksuologische vraagstukken worden Lotte Bronsveld, Jerien Rolf en Gerbrig Kamps aangeraden.

Expertise

  • GZ-psycholoog
  • Arbeids- & Organisatiepsycholoog
  • Seksuoloog NVVS
  • Trainer
  • Coach

Voor het kwaliteitsstatuut van Maarsingh en van Steijn Leeuwarden klik hier. Een persoonlijk statuut van Irma is op te vragen via ons secretariaat.

Haar BIG-nummer is 89030615225