Herminka van ’t Veer

ARTS, COACH, EMDR, ONVOLDOENDE VERKLAARDE LICHAMELIJKE KLACHTEN, TRAINER

Wie is Herminka?

Herminka is altijd geïnspireerd geweest door vragen als: “Hoe werken lichaam en geest nu samen?, Waar kom je je bed voor uit?, Wat is er nodig om je goed te voelen?”.

Als huisarts heeft ze 15 jaar lang de mens in al zijn facetten kunnen bestuderen. Daarna heeft ze zich in een systemisch gerichte GGZ instelling gespecialiseerd in onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten. Nu bij Maarsingh en van Steijn wil ze zich daarnaast ook richten op gezondheid en vitaliteit en vindt ze het belangrijk dat er in een psychologenpraktijk voldoende aandacht is voor het menselijk lichaam.

U mag van haar verwachten dat ze erop gebrand is samen met u de kern van het probleem boven water te krijgen met een frisse, vernieuwende blik. Eenmaal boven water is er een bewuste keuze mogelijk om de koers in gewenste richting bij te sturen. Door deze beweging komt er tegelijkertijd een natuurlijk zelfgenezend proces op gang. Haar werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, menselijkheid en lichtheid.

Haar missie: ‘ken u zelve’ , ‘relax and enjoy’ ’ en ‘maak er met elkaar iets moois van!!!’

Expertise

-Arts
-Behandeling onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten
-Algemene problematiek: stemming, angstklachten en burn-out
-EMDR
-Traumabehandeling
-Coaching en training

Voor het kwaliteitsstatuut van Maarsingh en van Steijn Leeuwarden klik hier. Een persoonlijk statuut van Herminka is op te vragen via ons secretariaat.

Haar BIG-nummer is 49037714401