Gijs Bosma

ARTS, MINDFULNESSTRAINER, PSYCHOTHERAPEUT

Wie is Gijs?

Doen waar je hart ligt
In zijn vorige baan als bedrijfsarts stelde hij regelmatig mensen de vraag of ze wel werk deden waar hun hart echt lag. Die vraag kwam als een boemerang bij hemzelf terug en dwong hem in de spiegel te kijken die hij anderen voorhield. In het werken met mensen merkte hij dat de psychologische kant hem steeds meer ging aanspreken. Het samen werken met cliënten die vanwege psychische redenen het werk niet meer konden doen werd voor hem zijn favoriete werkterrein. Hij merkte dat hij meer wilde dan alleen een goed gesprek en vervolgens doorverwijzen naar gespecialiseerde behandelaars; hij wilde zelf ook behandelen.

Een aantal jaren geleden heeft hij de de kans die hij bij Maarsingh en Van Steijn kreeg om te gaan werken en leren als psychotherapeut met beide handen aangegrepen. Hij doet nu waar zijn hart echt ligt. Vindt dat ‘doen waar je hart ligt’ gaat over een leven dat je leeft vanuit je waarden, letterlijk een ‘waarden’-vol leven. Als je dingen doet die je dichter bij je waarden brengen, merk je dat je meer zin in je leven hebt en meer zin uit je leven haalt. Lees verder onder het rode blok.

Ik heb tot nader orde geen ruimte voor nieuwe intakes.


Psychotherapie

Je kunt bij Gijs in psychotherapie komen als je merkt dat je op verschillende terreinen vastloopt, of als je merkt dat je al jaren last hebt van patronen die jou in de weg zitten. En ook als je bijvoorbeeld al eerder therapie hebt gehad maar als dit niet of onvoldoende heeft geholpen.

Uiteraard hoopt hij dat je hem niet nodig hebt, maar voor het geval dat, wil hij je graag vertellen hoe hij als psychotherapeut met jou zou werken:

Je bent van harte welkom!

  • Arts
  • Psychotherapeut
  • Mindfulnesstrainer

Inspiratie

Bijbel, Kierkegaard, Brené Brown

Voor het kwaliteitsstatuut van Maarsingh en van Steijn Leeuwarden klik hier. Een persoonlijk statuut van Gijs is op te vragen via ons secretariaat.

Zijn BIG-nummer is 89045788601