De Vitaliteitsfabriek is officiëel geopend!

De Vitaliteitsfabriek is officiëel geopend!

Nathalie Kramers en Irene Schouten voegen hun harten samen en openen zo De Vitaliteitsfabriek.


Donderdag 9 maart hebben we De Vitaliteitsfabriek geopend en dat was een uitermate inspirerende en vrolijke gebeurtenis. Irene Schouten, als eigenaar van GripXR (maar natuurlijk vooral bekend als meervoudig wereld- en olympisch kampioen) en Nathalie Kramers, wethouder van de gemeente Leeuwarden, openden De Vitaliteitsfabriek op ludieke wijze. Dit deden ze symbolisch door hun harten samen te voegen tot één hartslag. Pas bij een hartslag van boven de 275 was hun klus geklaard.

Dat samenvoegen van de hartslag van allerlei samenwerkende partijen is wat De Vitaliteitsfabriek kenmerkt. Iedereen die meedoet – en dat zijn heel wat verschillende partijen – maken samen de hartslag van vitaliteit in Friesland!

Dank ook aan Ton Dhondt en Emile Prins van GGZ Friesland, Elbert-Jaap Schipper van KieN, Arno Vink, Arno Zijlstra en Vera Veerman van KANA, Miranda van Dorland-Rommers en Frido Nahon namens GripXR, De Gemeente Leeuwarden, Herman van Hoogdalem, Irma van Steijn, Dirk Reitsma, Lia Oppewal, Iris Rosier, Lize de Jong, Deirdre Welmoed Breider en alle anderen die dit tot zo’n mooie start hebben gemaakt!

Maar nu: weg met die wachtlijsten in de zorg en op naar een vitaal en veerkrachtig Friesland!


Kon je er niet bij zijn? Gelukkig hebben we de beelden nog!