Van perfectionist naar optimalist – ZPM

Deze training is voor cliënten die de training via de zorgverzekering betaald krijgen.

Doelgroep
Mensen die structureel onrealistische eisen aan zichzelf en wellicht aan de omgeving stellen en de eigenwaarde hiervan laten afhangen. Ze voelen zich hierdoor falen en/of overbelast.

Doel en werkwijze 
De training is praktisch van aard en er op gericht nieuwe ervaringen op te doen.

Je leert op deze manier:
• hoe je je leefregels, normen en zelfbeeld kunt bewerken
• het vergroten van je faalplezier
• successen te vieren
• meer flexibel te zijn
• hoe je in de flow komt
• starre gewoontes te doorbreken
• je spontaniteit en zelfcompassie te vergroten

Aanmelding
Wanneer er sprake is van een diagnose kan de behandeling worden vergoed via de zorgverzekering. Je hebt hiervoor een verwijzing van een huisarts nodig en er zal dan altijd eerst een intakegesprek plaatsvinden. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Kosten 
De kostprijs voor mensen die aangemeld worden via hun huisarts en recht hebben op zorg via de zorgverzekering, kan niet vooraf niet precies gegeven worden. De kostprijs hangt namelijk af van de groepsgrootte gedurende de training, de trainers en de afspraken die je over de hoogte van je vergoeding hebt met je verzekeraar. We hanteren hierbij de tarieven die zijn bepaald door de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). Neem even contact met ons op als je een indicatie wilt weten. 

Duur
Na aanmelding vragen we je enkele vragenlijsten in te vullen. Op basis hiervan kunnen we ook met je meedenken of de training passend is. Vervolgens zijn er 7 twee wekelijkse bijeenkomsten en een 8e follow-up bijeenkomst een maand na de training. De training gaat van start bij 6 deelnemers en het maximale aantal deelnemers is 10.

Trainers

De trainers verschillen per groep, en zijn voor de specifieke groepen terug te vinden in de agenda op de website van Maarsingh en van Steijn.

Locatie en andere gegevens
Bollemanssteeg 64, 8911 DW in Leeuwarden. Meer inlichtingen via het secretariaat 058-2137665 of mail naar: trainingen@maarsinghenvansteijn.nl


Programma

Trainingsdagen en tijden

Op dit moment is er geen training beschikbaar.


Programma

Trainingsdagen en tijden

Startdatum

7 mei 2024

Vol

Locatie: Bollemanssteeg 64, 8911 DW in Leeuwarden
Data: 7, 14, 21 en 28 mei, 11 en 25 juni, 9 juli en 16 juli 2024
Tijd: 9.00 uur tot 11.00 uur