Summerschool Positief Provocatief Coachen

Start de zomer met de ‘Summerschool Positief Provocatief Coachen’ waarin de deelnemers in een kleine groep in vijf dagen getraind worden in het provocatief coachen.

Nieuw: inclusief Intervisie en Terugkomdag.

Een unieke kans om je in Friesland te bekwamen in de kunst van het positief provoceren.

Voor coaches, docenten, hulpverleners, adviseurs e.a. blijkt deze training een belangrijke aanvulling om juist op een luchtige en snelle manier de meer lastige klanten in beweging te krijgen. Vanuit de drie pijlers: een goed contact (warmte), de ’twinkle in the eye’ (humor) en de provocatie (uitdagen) verdiepen we ons in het Positief Provocatief Coachen.

De eerste dag zal Jeroen Stek alleen de training geven en daarna komt er dagelijks een trainer bij die de rest van de week blijft. Jawel, aan het eind van de week zijn er zes trainers op een groep van rond de twaalf deelnemers. Kijk, zo kun je het positief provoceren echt in een week leren.

Hoofdtrainer Jeroen Stek werkt deze week samen met ervaren provocatief coaches en therapeuten. Bereid je voor op Bregje Bullens, Henk Hiemstra, Ton Kemp en Arno Broere.

Maak deze week vrij en geef je op als je durft!

Locatie:  Maarsingh & van Steijn, Bollemanssteeg 64 te Leeuwarden.

Doelgroep:  Coaches, hulpverleners, therapeuten en adviseurs.

Kosten: €1550,- (excl. btw) incl. koffie, thee, lunch, lesmateriaal, certificaat en terugkomdag (Excl. boeken: Provocatief Coachen, Jaap Hollander & Jeffrey Wijnberg,  Scriptum, 2006, ISBN 9055944513).

Meer info: Jeroen Stek, Provocatief coach & therapeut,  Maarsingh & van Steijn 06-25366642 of

j.stek@maarsinghenvansteijn.nl


Programma

Trainingsdagen en tijden

Startdatum

1 juli 2024


Locatie: Bollemanssteeg 64 te Leeuwarden
Data: maandag 1 juli t/m vrijdag 5 juli 2024
Tijd: 9.00 uur tot 17.00


Trainingen
Aanmelden