Lancering Hoofd-stad route bij Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week 2016 in Eindhoven (van 22 t/m 30 oktober) zijn we uitgenodigd om zowel onze nieuwe Augmented Reality route als onze VR-4-Health game te laten zien. En omdat Virtual Reality ondertussen reuze hip en heet is en Augmented Reality nog veel minder, willen ze bij de Dutch Design Week graag extra aandacht besteden aan Augmented Reality. In dit persbericht lees je alles over de lancering van de app Hoofd-Stad tijdens de Dutch Design Week; Augmented Reality in Leeuwarden op z’n best!

Hier zie je hoeveel plezier Irma van Steijn heeft tijdens het spelen van de game én lees je waar het om gaat.

maarsingh-en-van-steijn-nieuwe-afbeelding-tmb-600

De VR-4-Health game ontbreekt natuurlijk ook niet in het ‘Flo & Gro’ project, in dit korte filmpje legt Bernard Maarsingh uit wat Flo & Gro is….

https://youtu.be/0I8C7gTW5Uk

Geschreven door