Jeroen en Jerien voor al uw relatieproblemen

Kan dat eigenlijk wel zo’n titel? Natuurlijk en zeker als je bedenkt dat die verzonnen is door onze collega Irma van Steijn.

En waarom dan dit blogje? Gewoon om ook een beetje trots te zijn dat Jerien Rolf ons team is komen versterken als relatietherapeut i.o..

Toch geen familie….toch? Ja zeker, mijn achternichtje.

Het verhaal wil dat ik vroeger als puber fijn bij mijn neef en zijn vrouw lekker dwars kon zijn over thuis. Ik leerde er van echte muziek te houden en te roken en we hielden diepe sociaal bewogen gesprekken over het leven. Ze zaten beide in de hulpverlening, dus dat wilde ik ook. Ooit, veel later, werden mijn neef en ik zelfs een poosje collega’s. Toen ze kinderen kregen, paste ik met mijn toenmalige vriendinnetje regelmatig op. Ze hadden super lieve kinderen, waaronder Jerien dus. En nu zoveel jaren later passen onze meiden op de super lieve kinderen van Jerien en werkt ze bij ons, gewoon omdat het een toppertje is. Dat moet toch in de genen zitten denk je dan!!!

Het is op een andere manier ook echt eigen belang; de aanmeldingen voor relatiegesprekken nemen behoorlijk toe. We houden van kwaliteit en die kunnen we nu weer bieden aan meer mensen. Zo lang ze i.o. ( In Opleiding) is mag ik haar superviseren en zo snijdt het mes aan twee kanten. Ik krijg de laatste nieuwe inzichten mee vanuit haar opleiding en ik deel mijn ervaringen met haar. Voor ons beiden een feestje en het mooie daarbij is dat als je plezier hebt in de samenwerking en je kunt genieten van de verschillen, het de kwaliteit van het werk ten goed komt. Nou ja, dat wilde ik gewoon even kwijt.

Dus: Jeroen en Jerien voor al uw relatieproblemen!

P.S. binnenkort volgt ook meer informatie op onze website over Jerien

Geschreven door