Trainingen

We geven diverse trainingen. In de agenda kunt u steeds zien welke en wanneer. Verder hebben wij sinds kort beschikking over een online leeromgeving, Exploremore. Maatwerk is ook mogelijk. Neem contact op voor onze in company mogelijkheden. Ter voorbereiding zoeken wij graag de mensen op die aan de training zullen deelnemen.

Exploremore

Welkom op de online leeromgeving van Maarsingh en van Steijn.


Excellent Communiceren

Deze training gericht op leren communiceren en onderhandelen onder het motto: “Zacht voor de mens en hard voor de zaak”.


Mindfulness

Mindfulness is een methode die je leert om je stress, je onrust, je gedachten en je emoties onder ogen te komen zonder eraan mee te doen.


Vliegensvlug Vooruitstruikelen

De kranten en het internet staan er vol mee: psychische klachten, stress en spanning in de huidige generatie jongeren/jongvolwassenen. Volgens berichtgeving zou deze generatie, geboren na 1985, gevoelig zijn voor stress, kritiek en tegenslag.


Masterclass moeilijke gesprekken

Wie kent het niet? Het fenomeen ‘moeilijke gesprekken’. Je ziet er vooraf tegenop. Dat is niet voor niets. Want het doet er toe. 


Structuurgroep: Samen op weg naar herstel

De Structuurgroep is er voor mensen met matige depressieve klachten, die moeite hebben om in beweging te komen en structuur in hun leven vast te houden. De groepsbehandeling is geschikt voor mensen die misschien de neiging voelen om zich terug te trekken uit sociaal contact, maar die zich tegelijkertijd eenzaam voelen.