Froukje Jackson

ACT, EMDR, GRONINGEN, ZORGINNOVATOR, GZ PSYCHOLOOG

Froukje gelooft in de kracht van samenwerken en het maken van verbinding met anderen. Zowel tijdens een behandeling, binnen het team als in het dagelijks leven. ‘Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt komen, ga samen’, is een Afrikaans gezegde waarin zij zich goed kan vinden.

Froukje gaat uit van het gegeven dat iedereen de kapitein van zijn of eigen haar leven is. Door omstandigheden en gebeurtenissen kan het voorkomen dat je uit koers geraakt bent en zij helpt je dan graag om je koers weer terug te vinden of daar waar nodig bij te stellen, met jouw eigen (veer)kracht en oplossend vermogen als uitgangspunt.

Haar werkwijze kenmerkt zich door een nieuwsgierige kijk op het leven, een onderzoekende houding en hang naar innovatie. Niet klakkeloos hetzelfde doen, maar zoeken naar maatwerk, horizon verbreden en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Zowel op het gebied van behandeling, als binnen de geestelijke gezondheidszorg in het algemeen. Froukje vindt authenticiteit, zorgvuldigheid en humor belangrijke begrippen in haar werk.

Behandeling bij Froukje kan in het Nederlands of Engels plaatsvinden.

Froukje treats clients in both Dutch or English.

Expertise

  • GZ-psycholoog
  • Kortdurende klachtgerichte behandelingen
  • Innovatie
  • Werkgeverstrajecten en managementcoaching

Voor het kwaliteitsstatuut van Froukje klik hier.

BIG-registratienummer: 69919169125