Excellent Communiceren

Doel en werkwijze:
In de cursus wordt de methode van principieel onderhandelen aangeleerd. De methode is ontwikkeld in het “Harvard Negotiation Project” en het eigene ervan is dat de cursusdeelnemer leert om zowel de eigen zaak te behartigen als de relatie te voeden. Het is dus niet een manier om te leren je harder op te stellen of juist te leren zachter te worden in de onderhandeling maar een methodiek om beide tegelijkertijd te doen. Vooral in situaties waarbij de belangen gemakkelijk conflicteren (o.a. commerciële onderhandelingen of ziekteverzuimgesprekken) is dit een uiterst waardevolle methode die praktische handvatten biedt. Tevens helpt deze methode om het probleemoplossende vermogen en het creatief handelen te vergroten en daadkrachtiger op te treden.
De training wordt zodanig aangeboden dat zonder veel voorbereiding toch merkbaar resultaat wordt geboekt. De cursus is praktisch van aard en eigen casuïstiek is van harte welkom. Het van tevoren zorgvuldig lezen van de literatuur maakt de cursus nadrukkelijk effectiever.
Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de training gegeven door 1 of 2 ervaren trainers/ psychologen/ professionele conflictbemiddelaars.

Kosten:
De kosten € 725,- per persoon. De training bestaat uit 5 dagdelen van 3 uur inclusief een follow up na ongeveer 2 maanden.
Het is mogelijk om een compacte vorm van de training te kiezen. De kosten zijn dan: € 640,- (4 dagdelen van 3 uur, zónder follow up). Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. De training gaat van start bij voldoende deelnemers.

Locatie: Groningen

Literatuur: Fischers, R; Ury, W. en Patton, B.: Excellent onderhandelen, een praktische gids voor het best mogelijke resultaat in iedere onderhandeling,
Business Contact, 2004. ISBN: 9047000285


Programma

Trainingsdagen en tijden

Startdatum

7 februari 2024

Vol

Locatie: Zuiderpark 13, Groningen
Data: Woensdag 7 februari, 28 februari, 6 maart, 20 maart, terugkomdag 24 april
Tijd: 09:30-12:30


Trainingen
Aanmelden