Karen Rosier - Brattinga

coach, emdr, genderdysforie, gz psycholoog, mindfulnesstrainer, seksuologie, seksuoloog, seksuoloog NVVS, trainer

Wie is Karen?

Karen houdt van aanpakken, concrete dingen en het zoeken van het positieve van elke situatie. Ze gaat samen met jou aan de slag om jouw klachten aan te pakken. Dat doet ze met respect voor jouw waarden, normen, gedachten en gevoelens. Soms zoekt ze naar de diepere oorzaak van je klachten, soms is het van belang dat je op een andere manier gaat denken en zal zij jouw gedachten ook uitdagen. Maar altijd in een veilige omgeving. Als het kan, gaat ze meteen concreet aan de slag met oplossingen.

Het kan ook waardevol zijn om jouw 'sociale systeem' (zoals bijvoorbeeld je partner, je gezin of andere mensen om je heen) te betrekken in de behandeling. Bijvoorbeeld bij seksuologische problemen, maar ook bij andere psychische klachten. Karen is daarbij ook steeds op zoek naar de verbinding tussen (groepen) mensen.

Vindt respect voor elkaar belangrijk; wat iemand ook gelooft, denkt of doet; probeer elkaar te begrijpen en kom zo nader tot elkaar.

Expertise

  • Kortdurende klachtgerichte behandelingen (bijvoorbeeld bij trauma's, angst, depressie, seksuologische problemen)
  • Seksuologie
  • Genderdysforie
  • GZ-Psycholoog
  • EMDR
  • Trainer/Mindfulnesstrainer

Voor het kwaliteitsstatuut van Maarsingh en van Steijn Leeuwarden klik hier. Een persoonlijk statuut van Karen is op te vragen via ons secretariaat.

Haar BIG-nummer is 49925052725