Trainingen Leeuwarden

Maatwerk is onze specialiteit

We geven veel trainingen, in de agenda kunt u steeds zien welke training wanneer precies gepland staat. Maar maatwerk is onze specialiteit. Trainingen die zijn ontwikkeld samen met de medewerkers zijn onvergelijkbaar veel efficienter dan als ze bedacht zijn voor de medewerkers, dus wij zoeken bij voorkeur de mensen op, die de training zullen krijgen.

Besteed niet alleen aandacht aan de training, maar ook aan het inslijpen!

Wij zorgen ervoor dat de training beklijft. Al te vaak is een training immers een leuke eenmalige vuurpijl. Leuk en wellicht zelfs opwindend, maar de volgende dag alweer vergeten. Doodzonde vinden wij dat en weggegooid geld. Nieuw gedrag heeft tijd nodig om effectief te worden. Dit is niet alleen zo als je wilt leren skieën, maar net zo hard bij alle andere vaardigheden.

Amuses

Wilt u even gratis proeven en ruiken aan onze kennis en kunde, dan kan dat door middel van onze amuses. U kunt zelf een groepje samenstellen van max. 20 mensen om te kunnen inschatten of een training/ cursus bij ons wat voor u is. U krijgt dan 2 amuses aangeboden van elk een half uur en natuurlijk moet uzelf even bepalen welke u wilt. Bel gerust voor een afspraak.

Tip: doe het in de lunchpauze en neem een broodje mee.