Excellent Communiceren VOL

Doel en werkwijze:
In de cursus wordt de methode van principieel onderhandelen aangeleerd. De methode is ontwikkeld in het “Harvard Negotiation Project” en het eigene ervan is dat
de cursusdeelnemer leert om zowel de eigen zaak te behartigen als de relatie te voeden. Het is dus niet een manier om te leren je harder op te stellen of juist te leren zachter te worden in de onderhandeling maar een methodiek om beide tegelijkertijd te doen. Vooral in situaties waarbij de belangen gemakkelijk conflicteren (o.a. commerciële
onderhandelingen of ziekteverzuimgesprekken) is dit een uiterst waardevolle methode die praktische handvatten biedt. Tevens helpt deze methode om het probleemoplossende vermogen en het creatief handelen te vergroten en daadkrachtiger op te treden.
De training wordt zodanig aangeboden dat zonder veel voorbereiding toch merkbaar resultaat wordt geboekt. De cursus is praktisch van aard en eigen casuïstiek is van harte welkom. Het van tevoren zorgvuldig lezen van de literatuur maakt de cursus nadrukkelijk effectiever.
De training wordt gegeven door 2 ervaren trainers/ psychologen/ professionele conflictbemiddelaars.

Kosten:
Indien de opdrachtgever of werkgever voor een groep te trainen mensen zorgt, zijn de kosten € 750,- per trainer per dagdeel van 4 uur. Trainingen worden op maat gemaakt en afhankelijk daarvan worden de precieze kosten bepaald.

Indien er aanmelding op persoonlijke titel plaatsvindt dan zijn de kosten € 695,- per persoon. De training bestaat uit 5 dagdelen van 3 uur inclusief een follow up na ongeveer 2 maanden.
Het is mogelijk om een compacte vorm van de training te kiezen. De kosten zijn dan: € 590,- (4 dagdelen van 3 uur, zónder follow up). Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. De training gaat van start bij een groep van minimaal 8 deelnemers.

Literatuur: Fischers, R; Ury, W. en Patton, B.: Excellent onderhandelen, een praktische gids voor het best mogelijke resultaat in iedere onderhandeling,
Business Contact, 2004. ISBN: 9047000285

Programma

  • Startdatum donderdag 20 januari 2022

    Data: 20 en 27 januari, 3 en 17 februari, en een follow-up op 10 maart 2022
    • /