Relatieverschillen…om te gillen!

Naar aanleiding van de succesvolle Webinar ‘Relatieverschillen… om te gillen!’ bieden Jeroen en Jerien een unieke kans voor stellen. In drie avonden gaan zij aan de slag met de verschillen in de partnerrelatie. Partnerkeuzes lopen vaak langs ijzeren wetten, voordat mensen het goed en wel in de gaten hebben, blijken die hele leuke kanten van de ander als sneeuw voor de zon verdwenen te zijn. Gaan we voor de machtsstrijd of leren we speels in verbinding te verschillen?

Twee op de vijf koppels raakt zo in de knoop van de onderlinge verschillen dat het de sfeer niet ten goede komt. De verwachtingen zijn vaak hoog gespannen maar zeg nou zelf; valt het soms ook niet een beetje tegen? Na de ontdekking dat mannen en vrouwen vaak andere delen van het brein gebruiken om met gebeurtenissen en emoties om te gaan, lijkt de tijd rijper dan ooit om vaardig te worden in het omgaan met de verschillen!

Samen gaan we op zoek om weer in liefde te verschillen.

Het doel is om met humor te gillen om de verschillen

Het programma Relatieverschillen…om te gillen maakt gebruik van elementen uit de systeem- en provocatieve therapie en bestaat uit 3 avonden.

Voor wie: Voor ieder stel dat een beetje lef heeft. Groepsgrootte is minimaal 4 en maximaal 6 stellen.

Doel: Het programma Relatieverschillen…om te gillen heeft als doel om op een leuke manier de verschillen te delen en in je voordeel te laten werken binnen de relatie. Centraal staat, naast het delen van kennis en expertise, het uitwisselen van ervaringen.

Duur: Het programma bestaat uit drie avonden van 1,5 uur.

Trainer(s): Jeroen Stek, Systeemtherapeut en Provocatief therapeut & Jerien Rolf, Systeemtherapeut.

Kosten: € 175,- per stel voor drie avonden

Locatie: Bollemanssteeg 64, 8911 DW Leeuwarden

Voor meer informatie en aanmelden: bel het secretariaat 058-2137665 of stuur een mail naar trainingen@maarsinghenvansteijn.nl

Programma

  • Startdatum 28 februari 2022

    Data: 28 februari, 7 en 14 maart 2022
    • /