Gezond Zelfvertrouwen

Doelgroep
Mensen die last hebben van de vaste, negatieve overtuiging over zichzelf als niks waard te zijn, er niet bij te horen, dom of lelijk te zijn. De training is bedoeld voor mensen die willen leren om anders naar zichzelf te kijken en zich weer willen concentreren op hun positieve eigenschappen en ervaringen.

Doel en werkwijze
De training is praktisch van aard: geen praat-groep maar een doe-groep. De training is grotendeels gebaseerd op de uitgangspunten van Competitive Memory Training (COMET). Als het beeld van jezelf negatief is, dan dringt positieve informatie uit de omgeving niet tot je door. Je dient jouw positieve ervaringen weer meer vooraan in het geheugen te krijgen. In de training leer je vaardigheden om positieve gedachten en ervaringen de competitie aan te laten gaan met jouw negatieve gedachten. Hoe we onszelf waarderen heeft ook grote invloed op ons doen en laten. Door jezelf anders te bekijken zul je ook weer nieuwe positieve ervaringen op kunnen doen. Op deze manier vergroot je je zelfvertrouwen en werk je toe naar een realistischer zelfbeeld.

Aanmelding: Er zijn verschillende manieren om je aan te melden. Dit kan zelf maar ook via de werkgever of via de huisarts/bedrijfsarts. Aanmelden kan via trainingen@maarsinghenvansteijn.nl.

Kosten: De kosten voor de training zijn €770,- per persoon (exclusief 21 % BTW). Wanneer er sprake is van een diagnose kan de behandeling worden vergoed via de zorgverzekering. Je hebt hiervoor een verwijzing van een huisarts nodig en er zal altijd eerst een intakegesprek plaatsvinden. Vraag naar jouw vergoeding bij je eigen zorgverzekering.

Duur: De training bestaat uit 5-wekelijkse bijeenkomsten en 3 vervolgbijeenkomsten een maand later. De training gaat van start bij 6 deelnemers en het maximale aantal deelnemers is 8.

Trainers: Rutger Sinnema - Psycholoog in opleiding tot GZ-Psycholoog en Morsal Wassiee - Psycholoog in opleiding

Locatie: Bollemanssteeg 64, 8911 DW in Leeuwarden

Meer inlichtingen via het secretariaat 058-2137665 of mail naar het algemene mailadres: info@maarsinghenvansteijn.nl

Programma

  • Startdatum woensdag 15 september 2021

    15, 22 en 29 september, 6 en 13 oktober en 17 november, 1 en 15 december 2021
    • /