Workshop: Inspanning en ontspanning (Groningen)

Doelgroep
Mensen die structureel veel drukte ervaren. De training is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan meer energie, balans en daadkracht.

Doel
Het doel is om de realiteit te kunnen accepteren zoals deze is en tegelijkertijd zoveel mogelijk energie te mobiliseren om pro-actief te kunnen sturen. Het gaat hierbij enerzijds om time-management en organisatievermogen en anderzijds om weer zelf achter het stuur te zitten en tevredenheid te ervaren. Er wordt gericht gewerkt aan het creëren van een andere mindset over stress.

Opbrengst
Het gevoel “klem te zitten” in tijd en druk wordt omgedraaid naar een gevoel van keuze en vrijheid. Hierdoor zullen er veel minder spanningsklachten ontstaan, maar bovenal meer tevredenheid worden gevoeld.

'Werkvorm
Er wordt gewerkt in een groep tussen de 4 en 6 deelnemers, in een combinatie van theorie en veel praktijk. Tussen de bijeenkomsten worden huiswerkopdrachten gemaakt in de vorm van experimenten met ander gedrag.

Resultaat
• Herkennen van eigen stress-signalen en hierop kunnen anticiperen
• Kunnen sturen op wat individueel nodig is om stress niet te laten oplopen
• Ervaren van keuzemogelijkheden
• Ander gedrag kunnen inzetten (bv assertiever, betere planning maken)
• Een vitalere mindset ten opzichte van stress in je leven en werk

Kosten
De training bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 uren inclusief een telefonisch intakegesprek vooraf van een halfuur. De kosten zijn € 475,- per deelnemer. Dit bedrag is exclusief btw. De training gaat door bij 4 deelnemers.

Inlichtingen
Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met Leeuwe Oostra, Maarsingh & van Steijn 050-3053389

Programma

  • Startdatum woensdag 12 september 2018

    Data: 12 en 26 september en 10 oktober 2018
    • /