Alles wat u wilt weten

Iedereen in de leeftijd van 0 tot 100 is bij ons welkom en bij Particulier en Werkgevers vindt u de standaard diensten. We behandelen in principe alles, maar we zijn verzot op ingewikkelde dingen. We zullen meestal niet alleen de klacht aanpakken, maar ook uw persoonlijke recept in kaart brengen waarmee u uzelf in de puree helpt. Meestal ontstaan problemen tenslotte, omdat we gewoonten hebben die niet goed passen bij wat de omgeving van ons vraagt. Bij een probleem waarbij het werk een rol speelt, zullen we het werk actief betrekken. De brochures van alle trainingen vindt u bij Trainingen particulieren en Trainingen werkgevers.

Wij hebben specialisten in dienst (qua ervaring en extra opleiding) op de volgende gebieden: arbeid en psyche, management, sportpsychologie, seksuologie, provocatieve coaching, onverklaarde lichamelijke klachten, relatietherapie, gezinstherapie, pijnklachten, angstklachten, pubers en de opvoeding daarvan, traumabehandeling, neuropsychologie en complexe diagnostiek.

Als we een vraag krijgen die niet bij ons past, zoeken we samen met u naar een betere plek.

Niet zo verrassend wellicht, maar wij zijn erg enthousiast over de kansen die 360° video en Virtual Reality de psychologie biedt om echt nieuwe en betekenisvolle interventies te ontwikkelen. Voor degenen die benieuwd zijn naar wat dat nou precies is, 360° video en VR, klik dan hier.

Maarsingh & van Stijn en Symbiotic hebben dan ook de handen ineen geslagen en willen gezamenlijk een prototype ontwikkelen voor professionals in de zorg die gebruik willen maken van 360° video die je in Virtual Reality (VR) kunt ervaren. Hiermee kunnen zorgaanbieders en behandelaren in de (geestelijke) gezondheidszorg snel en doeltreffend op maat gesneden ervaringen in 360° video inpassen in de behandeling die zij aanbieden aan hun cliënten. Het project wordt gesubsidieerd door de Europese Unie (Fonds Regionale Ontwikkelingen).

logo_eu_nl

wanneer en waarover u tevreden bent, maar natuurlijk ook als u dat niet bent. Zonder die feedback kunnen we niet echt verbeteren, dus doe dat vooral. Als het lastig voor u is om eventuele kritiek rechtstreeks door te geven dan kan dit ook altijd via de directie, Bernard Maarsingh of Irma van Steijn.