Maarsingh & van Steijn wil een virushaard zijn, een besmettelijke plek voor positieve emoties.

Hoe kan jij floreren?

Wat vinden wij er van?

 

Iedereen lijkt het wel te weten: vitale, florerende mensen hebben alles te maken met een beter leven. Barbara Fredrickson (2009) deed hier 20 jaar onderzoek naar. Ze toonde heel mooi aan hoe immens de verschillen zijn tussen het grote gros van de mensheid en florerende mensen. Florerende mensen zijn niet alleen gelukkiger, maar dragen ook actief bij aan hun omgeving. Ze voeden de wereld om zich heen. De grote vraag is: wat moet je doen om te floreren? Gelukkig is ook daar heel veel onderzoek naar gedaan. Floreren heeft te maken met het ervaren van positieve emoties. En wij gebruiken deze kennis in alles wat we doen. Maarsingh & van Steijn wil een virushaard zijn, een besmettelijke plek voor positieve emoties.

 

Behandeling en coaching

We behandelen vanuit de gedachte dat ieder mens kan floreren. Daarvoor is het van belang te weten wie iemand echt is.

  • We starten met een intakegesprek om kwaliteiten en valkuilen goed in kaart te brengen,
  • Bij voorkeur doen we een psychologisch onderzoek of een assessment, zodat we een start maken op grond van objectieve gegevens.
  • Na deze diagnostiek-fase gaan we aan de slag en dat doen we met een helder en duidelijk plan. We doen altijd meer dan alleen de klacht behandelen, we geven ook tips en trucs mee om weer psychisch vitaal te worden.

 

E-health

En omdat de kosten van de behandeling voor mensen steeds maar oplopen, werken we graag met de online behandelingen van Therapieland.

 

Interim klussen

Ook voor interimklussen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Lezingen, blogs en sociale media

Wilt u horen wat we te vertellen hebben of lezen wat we schrijven? Wij verzorgen lezingen over verschillende onderwerpen. U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief en onze blogjes lezen of ons volgen op Facebook en Twitter.

Mooie verhalen wellicht, maar wat vinden de klanten er nou van? We zijn onlangs uitgebreid onderzocht, dus daar kunnen we wel wat over vertellen!

Als u wilt kunt u ook één van de prachtige vergaderruimtes huren van ons pand in Leeuwarden.

Je vindt ons hier

Bollemanssteeg 64
8911 DW Leeuwarden
Telefoon: 058 213 76 65
E-mail: info@maarsinghenvansteijn.nl

en hier

Zuiderpark 13
9724 AG Groningen
Telefoon: 050 305 33 89
E-mail: groningen@maarsinghenvansteijn.nl

en hier

Volg Maarsingh & van Steijn op social media.