Veel gestelde vragen

Vragen helpen ons enorm om onszelf aan te scherpen, dus stel deze vooral. Ook als het kleine dingetjes betreffen. De veelgestelde vragen staan op onze site. Deze lijst maken we graag langer - samen met u!

Naast een scherpe visie op wat er niet loopt, richten we ons ook altijd op wat de sterke kanten zijn van een bedrijf en we dragen concrete instrumenten aan om juist die sterke kanten uit te bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het laten floreren van mensen en teams in organisaties.

We doen niet aan wachttijd! Het is nooit te vroeg om vitaler te worden en nooit te vroeg om de zaken aan te pakken.

Bel even om te vragen hoe snel u terecht kunt, onze secretaresses brengen u dan in contact met de voor u geschikte psycholoog, coach of trainer.

De kosten hangen sterk af van de vraagstelling. Gemiddeld zitten we tussen € 1.250,- en € 2.250,- exclusief btw. Dit is inclusief de intake.

Assessments gaan meestal over persoonlijke kenmerken of over capaciteiten of over drijfveren. Of over alle drie. U kunt u voorbereiden door oefentests te maken. Er zijn er een heleboel op internet te vinden onder trefwoorden als persoonlijkheidstest, intelligentietest, motivatietest, rollenspel, assessment center. Er zijn ook goede boeken over geschreven.

Een trainer kost bij ons gemiddeld € 750 tot € 875,- per dagdeel. Afhankelijk van de vraagstelling.

We stellen het op prijs als u degene met wie u contact heeft als eerste vertelt waar u ontevreden over bent. Als u er samen niet uitkomt dan bent u altijd welkom bij één van de twee directieleden, Bernard Maarsingh of Irma van Steijn.