Judith Kruize

EMDR, GRONINGEN, GZ PSYCHOLOOG

Judith werkt als gezondheidszorgpsycholoog. Enthousiast, nieuwsgierig en een vleugje humor, dat zijn woorden waarmee zij omschreven kan worden. In de behandeling wil Judith samen op zoek naar een bij jou passende manier om te werken aan verandering. Judith vindt het belangrijk om, naast te praten over klachten, ook voldoende aandacht te hebben voor de dingen die goed gaan. Die zijn er namelijk altijd, en kunnen iets vertellen over jouw krachten en waarden.

Judith staat voor openheid en duidelijkheid. Zij zal dan ook de tijd nemen om je uitleg te geven over een bepaald klachtenbeeld en de bijpassende behandelmogelijkheden. Daarnaast heeft Judith een actieve houding: aan de slag! ‘Het kan zeker helpend zijn om in de behandelkamer over bepaalde onderwerpen te praten, maar echte verandering zit hem vaak in het doen of laten van bepaalde dingen in het dagelijks leven’. Samen met jou stelt Judith graag concrete en haalbare doelen op zodat je weet waar je naar toe werkt. Judith vindt het een uitdaging om in haar behandelingen wetenschappelijk inzichten toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Judith heeft ervaring in het behandelen van angst-, stemmings- en traumagerelateerde klachten middels cognitieve gedragstherapie en EMDR, en heeft daarnaast kennis van ontwikkelingsproblematiek.

Expertise

  • GZ-psycholoog
  • (Kortdurende) klachtgerichte behandelingen door middel van cognitieve gedragstherapie en EMDR.

Voor het kwaliteitsstatuut van Judith klik hier.

BIG-registratienummer: 99923352225