Karen rosier brattinga

Steun ons met je stem!

Wordt Stressjam Digital Innovation of the Year?

We doen met Stressjam mee met de Computable Awards 2017 en met de Accenture Innovation Awards 2017.
Bij Computable Awards, de belangrijkste ICT prijs van Nederland zijn we ondertussen genomineerd als 'Digital Innovation of the Year' en daar zijn we echt supertrots op. En we doen het natuurlijk niet alleen, we kunnen toch echt zeggen, 'dit is nou het mooie van Leeuwarden'. Mooie dingen maken kun je niet alleen, de HBO- en MBO-opleidingen om ons heen zijn we veel dank verschuldigd, maar zo zijn er veel meer mensen en bepaald niet in de laatste plaats cliënten, maar ook ondernemingen die ons op weg hebben geholpen. Leeuwarden als broeinest van innovatie! Onze concurrenten komen uit allerlei verschillende hoeken en er zitten echt grote jongens tussen, Transavia en TU Delft zitten in de finale, maar ook KPN en de Economic Board Groningen bijvoorbeeld.
We moeten nu een filmpje opsturen waarin we kort vertellen wat er zo nieuw en bijzonder is aan Stressjam en dat willen we in een 360 graden video doen. Zodra we de film klaar hebben, zorgen we ervoor dat je even kunt kijken, best leuk, want we hebben iets echt spannends en nieuws in de video zelf verstopt!
Voor de Accenture Innovation Awards verzamelen we stemmen, want elke maand wint er 1 bedrijf een extraatje door veel stemmen te verzamelen van enthousiastelingen. Als je zou willen stemmen, dan zou dat echt super zijn, want het zorgt ervoor dat we veel meer aandacht krijgen. Onder degenen die dan even een kopietje van hun stem doormailen (a.zijlstra@maarsinghenvansteijn.nl), verloten we een uur Stressjammen. Klanten van Maarsingh & van Steijn hebben natuurlijk sowieso ook allerlei mogelijkheden om de VR game eens uit te proberen, vraag er eens naar bij je psycholoog. Wij denken dat heel veel mensen er enorm baat bij kunnen hebben, juist omdat stress zulke epidemische vormen aanneemt vandaag de dag.

Wat Stressjam ook alweer is? Nou, als je baanbrekend psychologisch onderzoek integreert in een Virtual Reality Game, krijg je Stressjam! Je wordt letterlijk ondergedompeld in een wereld waarin je in real-time oefent met je eigen stresssysteem voor een positieve mind-set ten opzichte van stress.

We meten je stresstoestand en de Virtual Reality wereld past zich steeds in real-time aan, aan jouw specifieke toestand van dat moment. Zo speel je de game dus letterlijk met je eigen stress, je stresstoestand is de 'joystick', zou je kunnen zeggen.

In dit filmpje gemaakt door Omrop Fryslân zie je hoe medewerkers van Post Plaza de uitdaging aangingen.

maarsingh-en-van-steijn-vr-bril-bij-stressjam-tmb-600

Luister naar het interview op de radio:

Voor meer informatie over Stressjammen, zie de stressjam site.

Geplaatst op - lees tijd 2 minutes, 26 seconds