Relatie City Trip

Relatie City Trip

Wie wil dat nou niet? Binnen de context van Culturele Hoofdstad Leeuwarden drie dagen lang aan de slag met het meest gezond makende dat er bestaat: je relatie! Ben je nieuwsgierig en wil je hier meer over lezen? Klik hier voor de folder met meer informatie en hier voor het aanmeldformulier.

Programma

Wat kunnen jullie verwachten? In deze drie daagse Relatie City Trip ga je met elkaar op avontuur waarbij je de stad Leeuwarden op een romantische manier zult ontdekken. Jullie activiteiten staan in het teken van verbinding. Daarnaast krijgen jullie zo’n zes uur partner-relatie therapie, verspreid over drie dagen, van onze ervaren therapeuten, Irma van SteijnJerien Rolf en Karen Rosier-Brattinga. Tijdens deze sessies spelen we in op jullie steeds terugkerende conflicten en geven we jullie handvatten om patronen te doorbreken. Naast de individuele sessies krijgen jullie spannende, op maat gemaakte opdrachten mee. Deze worden gekoppeld aan de activiteiten die jullie samen gaan beleven in onze prachtige Culturele Hoofdstad Leeuwarden.

Ook laten we jullie kennismaken met de nieuwste technologie, waaronder Virtual Reality, waarbij je om de beurt leert om je eigen stress te reguleren of juist te gebruiken. Maar ook: lukt het jou om je partner rustig te maken wanneer hij of zij druk ervaart? Lukt het jullie om samen te werken in onze eigen escaperoom? Juist de afwisseling maakt deze Trip tot een ware beleving!

Kosten

De kosten voor de drie daagse Relatie City Trip bedragen € 450,- p.p. exclusief btw.

Willen jullie liever blijven overnachten? Dan kunnen jullie kiezen voor de Relatie City Trip Deluxe waarbij jullie twee overnachtingen krijgen met ontbijt in het Post-Plaza Hotel te Leeuwarden. De kosten voor de drie daagse Relatie City Trip Deluxe op maandag t/m woensdag zijn dan: € 704,- p.p. exclusief btw. Voor verblijf op donderdag t/m zondag geldt een extra toelage van € 20,00,- p.p. (prijzen zijn exclusief lunch en diner).

Locatie

De start van de Relatie City Trip is bij Maarsingh & van Steijn aan de Bollemanssteeg 64, 8911 DW te Leeuwarden. Telefoon (058) 213 76 65.
Mochten jullie willen overnachten in het Post-Plaza Hotel dan kan dit aan de Tweebaksmarkt 27, 8911 KW te Leeuwarden. Telefoon (058) 215 93 17.

Aanmelden

Aanmelden kan door het formulier in te vullen en naar ons te mailen, klik hier voor het formulier. Na aanmelding wordt er contact met jullie opgenomen om verdere wensen door te nemen, zoals het vastleggen van een datum.

Betaling

Jullie krijgen een factuur toegestuurd. Deze dient uiterlijk drie weken voor jullie trip betaald te te zijn. Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets gebeurt waardoor jullie de Relatie City Trip moeten annuleren. Er kan tot 14 dagen voorafgaand aan de Relatie City Trip kosteloos worden geannuleerd. Annuleert u de trip 8 dagen van te voren, dan wordt er 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Als u minder dan 8 dagen van tevoren annuleert, wordt 75% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Hebben jullie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via (058) 2137665 of via info@maarsingenvansteijn.nl.

Je vindt ons hier

Bollemanssteeg 64
8911 DW Leeuwarden
Telefoon: 058 213 76 65
E-mail: info@maarsinghenvansteijn.nl

en hier

Zuiderpark 13
9724 AG Groningen
Telefoon: 050 305 33 89
E-mail: groningen@maarsinghenvansteijn.nl

en hier

Volg Maarsingh & van Steijn op social media.